Vælg en side
33% SPAR

Trangia 25-7 HA stormkøkken

689,00 kr.

UL vindskærm og gryder/pande i HA

På lager

Beskrivelse

Trangias stormkøkkener er af mange foretrukken når der skal laves mad i det fri.

Stormkøkkenets unikke konstruktion giver et godt ståsted for gryderne, samt en god varmeudnyttelse, da vinden ikke påvirker brænderens effektivitet.
Hele sættet kan pakkes sammen, så det fylder svarende til størrelsen af den nederste del af vindskærmen.
Trangias stormkøkkener har igennem årtier været fast partner hos vandringsfolket da sættet giver uhørt gode forhold når der skal kokkereres i det fri.

Kasseroller og pande er fremstillet i hårdanadiseret aluminium, vindskærme i ultralet aluminium, 2 vindskærme, 2 kasseroller, 1,5 & 1,75 ltr. 1 låg/pande 22 cm, spritbrænder B25, greb og rem. vægt 865 gram

Generelt om hårdanodisering

Hårdanodisering kaldes også anodisering, aluksering eller eloxering.
Metoden giver mulighed for at tilføje aluminiumsoverfladenbeskyttende egenskaber hvilket hindrer skadelige aluminiumspartikler i at slippe ud i eks. maden som sker når fødevarer i aluminiumsgryder tilføres salt og anden syre.
Produktet tilføres stærkt oxidlag med en tykkelse på mellem 25 – 150 my, hvilket resulterer i en mere slidstærk overflade.

Om Trangia Stormkøkken

Trangia blev grundlagt i 1925 af John E. Jonsson. Hans passion for teknologi og design gjorde at han fravalgte sit liv som landmand og i stedet startede sit eget firma ved navn Trangia, sammen med sin svigerfar. Hvilket har ledet den svenske stormkøkkenindustri i årtier.

Trangia er blandt de mest populære producenter af køkkengrej specielt gryder og pander, som ivrigt bruges af outdoorentusiaster rundt om i verdenen. Men Trangia er specielt kendt for deres Stormkøkken, som er både let og meget kompakt, og som har været en tro følgesvend blandt friluftsmennesker i generationer.
Ved navnet Trangia ved man hvad man får: Et kvalitets produkt der holder i mange år og som opfylder det behov du måtte have.

Læs her på vores blog om hårdanodisering

Trangia tilbehør

Ud over de mange forskellige Trangiamodeller der findes, kan du også finde en hel del tilbehør til Trangias populære stormkøkkener
Du kan blandt andet tilkøbe Trangia gasbrænder, Trangia multidisc, eller et nylonetui til at have tid trangiasæt i under transport .

Yderligere information

Vægt 1,0000 kg

Produktdetaljer

Sættet består af : – 2 gryder i HA; 1,75 og 1,5 liter
– 1 stegepande i HA , Ø 22 cm
– 1 vindskærm i UL(overdel)
– 1 vindskærm i UL(underdel)
– 1 spritbrænder
– 1 tang
– 1 rem