Vælg en side
35% SPAR

Trangia gasbrænder GB 74

389,00 kr.

Trangia gasbrænder GB 74 til Trangia 25- og 27 serierne er det muligt at modificere sættet med en gasbrænder i stedet for spritbrænderen.
Opbevaringspose medfølger.

På lager

Beskrivelse

Trangia gasbrænder GB 74 til stormkøkken

Til finere madlavning, kan det være af stor betydning, at du kan justere varmen under gryderne og panden mere præcist – og det gør du med en Trangia gasbrænder.
Trangia gasbrænder GB 74, passer til både 27 serien (den lille til 1-2 personer) og til 25 serien (det store stormkøkken til 2-3 personer).
På det seneste er Trangias gasbrænder blevet utrolig populær. Ikke mindst takket være Omnia ovnen, som du meget let kan regulere med en gasbrænder.

Valg af gas og vedligeholdelse

For at undgå at dysen stopper til, og gasbrænderen dermed brænder med enten ujævn eller meget svag flamme, så anbefales det ikke at bruge gas af dårlig kvalitet.
Her tænkes på gas fra f.eks. byggemarkeder der bruges i ukrudtsbrændere o.lign. De indeholder for mange affaldsstoffer, som er med til at stoppe dysen til.
Brug derfor så vidt muligt en god gas, der er lavet til gasbrændere af denne type. F.eks. fra MSR, Jetboil, Primus.

Oplever man overnævnte problemer med flammen, kan dette som regel afhjælpes ved almindelig vedligeholdelse. Hvilket står beskrevet i brugsanvisningen, som følger med gasbrænderen.

Yderligere information

Vægt 0,2300 kg

Produktdetaljer

Til Trangia 25- og 27 serierne er det muligt at modificere sættet med en gasbrænder istedet for spritbrænderen. Det er enkelt at montere denne gasbrænder, som kører på almindelig gas fra de små købe gasblus
Se et eksempel i billedgalleriet her til højre. Opbevaringspose til Trangia gasbrænderen medfølger.