Vælg en side
16% SPAR

Trangia tallerken

Original price was: 59,00 kr..Current price is: 49,00 kr..

Trangia tallerken i aluminium på 20 cm som kun vejer 110 gram. Perfekt til lejrturen.

 

På lager

Varenummer (SKU): 7315085000207 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Aluminiums tallerken

Skal du alligevel have en tallerken med på tur, er det oplagt at have en Trangia Tallerken med, sammen med dit 25. Trangia stormkøkken.

Trangia tallerken passer sammen med Trangia 25 sættet. På den måde kan du stille Stormkøkkenet oven på tallerkenen når du pakker sættet ned i nylonetuiet.
På denne måde har du både tallerken og serveringsfad sammen med dit Trangia stormkøkken 🙂

Trangia tilbehør

Ud over de mange forskellige Trangiamodeller der findes, kan du også finde en hel del tilbehør til Trangias populære stormkøkkener
Du kan blandt andet tilkøbe Trangia gasbrænder, Trangia multidisc, eller et nylonetui til at have tid trangiasæt i under transport .
Det er også muligt at tilkøbe en Trangia multifuelbrænder, eller smider du din tang væk, er det muligt at købe en Trangia Tang.

Om Trangia Stormkøkken

Trangia blev grundlagt i 1925 af John E. Jonsson. Hans passion for teknologi og design gjorde at han fravalgte sit liv som landmand og i stedet startede sit eget firma ved navn Trangia, sammen med sin svigerfar. Hvilket har ledet den svenske stormkøkkenindustri i årtier.

Trangia er blandt de mest populære producenter af køkkengrej specielt gryder og pander, som ivrigt bruges af outdoorentusiaster rundt om i verdenen. Men Trangia er specielt kendt for deres Stormkøkken, som er både let og meget kompakt, og som har været en tro følgesvend blandt friluftsmennesker i generationer.
Ved navnet Trangia ved man hvad man får: Et kvalitets produkt der holder i mange år og som opfylder det behov du måtte have.

Se vores udvalg af Trangia produkter HER

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Tallerken i aluminium til Trangia Stormkøkken
– Mål: 20 cm
– vægt 110 gram