Vælg en side
14% SPAR

Trangia udvendig Non-Stick gryde 1,0 liter til 27 UL serien

119,00 kr.

Ydergryde i Non-Stick ultralet aluminium til dit Trangia Stormkøkken 27 Serien

På lager

Varenummer (SKU): 7315086427140 Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

Non-Stick ultralet aluminium

Trangia gryden på 1 liter til Trangias 27-Serie, er lavet i Trangias Non-Stick UltraLight aluminium, og har en vægt på kun 85 gram, takket være denne særlige ultralette aluminiumslegering.
Gryden har Non-stick belægning, der giver en ideel overflade til stegning og kræver mindre eller ingen fedt overhovedet. Non-stick belægninger er lidt mere modtagelige mod ridser og slid.
Derfor bør man kun bruge plast- og træredskaber på ting med Non-Stick.
Belægningen har en høj varmebestandighed og lav friktion og blev oprindeligt udviklet af NASA.

Generelt om hårdanodisering

Hårdanodisering kaldes også anodisering, aluksering eller eloxering.
Metoden giver mulighed for at tilføje aluminiumsoverfladenbeskyttende egenskaber hvilket hindrer skadelige aluminiumspartikler i at slippe ud i eks. maden som sker når fødevarer i aluminiumsgryder tilføres salt og anden syre.
Produktet tilføres stærkt oxidlag med en tykkelse på mellem 25 – 150 my, hvilket resulterer i en mere slidstærk overflade.

Læs her på vores blog om hårdanodisering

Flere og flere producenter vælger at tilbyde deres kogegrej som hårdanodiserede, bl.a. for at brugeren derved slipper for skadelige aluminiumspartikler under fødeindtagelse.

Trangia tilbehør

Ud over de mange forskellige Trangiamodeller der findes, kan du også finde en hel del tilbehør til Trangias populære stormkøkkener
Du kan blandt andet tilkøbe Trangia gasbrænder, Trangia multidisc, eller et nylonetui til at have tid trangiasæt i under transport .

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer- Indhold: 1 liter - Vægt: 85 gram - Materiale: Non-Stick ultralet aluminium