Beskrivelse
Spændende risret fra Trek n Eat
Rispande Balkan er en frysetørret middagsret med 42% ris, krydderurter, oksekødsgranulat m.m.
Ikke helt uden grund er Trek n Eats Balkangryde blevet mere end almindelig populær blandt vandringsfolket.
Opskriften holder Katadyn, som står bag TreknEat helt tæt, og det er ganske klart når du først får sat tænderne i retten, ude på vandreturen om aftenen.
Sådan tilbereder du frysetørret mad
Langt de fleste vælger at hælde det kogende vand direkte ned i posen, som da også er fremstillet til dette formål.
MEN, du kan opleve at maden ikke får trukket nok.
Et lille gastronomisk fif er, at hælde posens indhold op i en gryde med det kogende vand, og lade det småsimre i 5 minutter under omrøring.
Dertil kan du med fordel pifte retten op med eksempelvis poseris, pasta eller spaghetti.
Og skal du virkelig være helt blandt dine turdeltagere, så hiver du en lille ketchupflaske op af rygsækken eller en krydderikarrusel.
Den noget trivielle mad på en 14 dages vandretur, får helt nye smagsnyancer på den måde 🙂
Velbekomme.
Indholder bl.a.:
Ris, oksekød, stivelse, salt, krydderier og krydderurter, peberfrugter, løg, tomater, sødmælkspulver, jod og salt.