Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, nyheder og gode tilbud?

UCO Lantern Candlelier Polished – Med 3 Lys

Varenr. 054269200305

Vejl. udsalgspris 559,00 kr.
489,00 kr.

UCO Lantern Candlelier Polished – Med 3 Lys er en lille genialitet til friluftsfolket, der gerne vil have lidt hygge på lejrturen.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

UCO Lantern Candlelier Polished – Med 3 Lys

UCO Lantern Candlelier Polished – Med 3 Lys er en lille genialitet til friluftsfolket, der gerne vil have lidt hygge på lejren. Der medfølger 3 almindelige lys som du kan udskiftes med Citronella bivoks lys hvis du ønsker. Citronella lys udsender dufte der for mennesket er ganske behagelige, men som samtidig skræmmer myg væk. Bivoks er et naturmateriale og brænder langsommere end almindelige lys, og så dufter det fantastisk.
Brænder i ca. 12 timer.
Køb citronella lys HER.

I bunden af lyset (der medfølger) sidder en stor fjeder, der skubber lysene op, i takt med at de forbrændes. UCO Lanternen hænges let op med den medfølgende krog.

Et sikkert, hyggeligt lys med tilstrækkelig intensitet til alle lejligheder. Candlelieren er en “quiet burner” du får ca. 8 timers brændetid pr lys (12 timer med citronella). Hvilket er ekstremt økonomisk og miljøvenligt (ingen batterier). Lanternen er nem at tænde og bruge og hvis det er nødvendigt, kan du også lave din espresso på varmeskjoldet.

– Vægt: 600 gram
– Brændetid: ca 8 timer pr lys (citronella lys 12 timer)
– Mål: 10 x 20 cm
– Lys medfølger – Ekstra lys kan tilkøbes