Vælg en side
33% SPAR

Ultralite Bivy Single – Letvægts nødbivuak til 1 person

Original price was: 239,00 kr..Current price is: 159,00 kr..

Ultralite Bivy Single – Letvægts nødbivuak til 1 person er både vind og vandafvisende og fylder minimalt i oppakningen. Nødudstyr til kolde egne.

På lager

Beskrivelse

Ultralite Bivy Single – Letvægts nødbivuak til 1 person

Den vind- og vandtætte film reflekterer 90 % af kropsvarmen. Den er mere stabil end folien fra et redningstæppe og er på grund af sin poseform også bedre egnet til en nødbivuak. Ultralite Bivy bør inkluderes i hvert førstehjælpssæt for at yde kritisk assistance, når det er nødvendigt.

Ultralite Bivy Single – Letvægts nødbivuak til 1 person leveres i et nylon etui med ekstra plads, såfremt du vil have andet overlevelsesudstyr med i posen.
Posens størrelse gør også at du kan pakke den hårdt komprimerede nødshelter ned i posen igen.

Nødbivuak med reflektortæppe

Indervæggen i nødbivuakken har et reflektortæppe, der genspejler kropsvarmen, og som dermed hurtigere giver dig en varm oplevelse.
Dertil er pakposen større, faktisk dobbelt størrelse, så når du skal pakke din nødbivy igen, kan du let få den ned i pakposen
Mange preppere og backpackere vælger at have en Nødbivuak med i rygsækken.

Som nød er en bivy bag en god ide da den er vindtæt og hvis du også parre den sammen med et emergency blanket, så er du dobbeltsikret mod kulde. Du vil hermed forhindre at 100% af din kropsvarme ikke fordamper men bliver inde i soveposen.

Hvis du vil vide mere om Prepper og overlevelsesudstyr så læs mere HER

Yderligere information

Vægt 0,1500 kg

Produktdetaljer

– Længde: 213 cm
– Bredde: 91 cm
– Vægt: 108 gram
– Pakstørrelse 7 x 8 cm
– Vindtæt
– Vandtæt

Du kunne også være interesseret i...