Vælg en side
25% SPAR

Nordisk Arctic 1400 – LARGE

4.199,00 kr.

Vintersovepose der kan klare temperaturer på helt ned til minus 20 grader

På lager

Beskrivelse

Y by nordisk vintersovepose

Y by Nordisk”s nye serie af soveposer til kolde forhold hedder Arctic.
Arctic-serien er dunsoveposer der er fremstillet med tanke på kolde til ekstreme vinterforhold.
Derfor er Arctic 1400’s ydre lag fremstillet af et ekstra slidstærkt og vandafvisende ydermateriale.

Crystal Down – Y by Nordisk

De velkendte Crystal Down® Dry er selvfølgelig benyttet i Arctic 1100 og fjerene har fortsat de samme fantastiske isolerende egenskaber, imprægneret med DWR (durable water-repellent) belægning, hvilket bevirker at de enkelte dunfibre er fugtafvisende og såfremt fugt alligevel slipper ind, er hurtigttørrende – og dette helt uden at gå på kompromis med den højtydende isoleringsevne, der er så velkendt ved dun i soveposer.

Arctic 1400 har en Justerbar og omsluttende hætte der holder tæt så varmen ikke undslipper.
Det samme gælder for halskraven som kan Justeres og lukkes helt tæt. Der er ligeledes kuldebeskyttelse omkring ansigtsåbningen og en vindflap på lynlåsen der holder kulden ude.

Arctic serien har faktisk allerede været testet af Nordisk i ekstreme forhold – og soveposen holder helt hvad den lover 🙂

Bredde skuldre i vintersoveposen

Læg mærke til specifikationerne – for i Arctic dunsoveposen er der faktisk ret god plads, selvom det er en mumiefacon sovepose.
Ved skuldrene er der overraskende 88 cm, hvilket ikke ofte ses i mumiesoveposer i størrelse Large.
Dertil skal fremhæves, at soveposen kun vejer 2180 gram – og det for en sovepose der går ned til minus 28 grader !
Dertil er yderstoffet faktisk let vandafvisende – ydersiden af soveposen er nemlig fremstillet afRip-stop nylon, vandafvisende med et vandsøjletryk på 1200 mm!

Yeti bliver til Y by Nordisk

Efter mere end 15 års tæt samarbejde og fælles ejerskab, smelter Yeti og Nordisk nu formelt sammen til et brand: Y by Nordisk.
Nordisk, der er Danmarks største outdoorbrand, og som har hovedsæde i Silkeborg, er berømt blandt verdens outdoorentusiaster for både de karakteristiske bomuldstelte til glampingoplevelser og de kompromisløse letvægtstelte, som vandrere og ultraløbere tager med i rygsækken eller bukselommen, når hvert et gram afvejes nøje.

Med sammenlægningen kan Nordisk nu føje Yeti’s luksuriøse dunjakker og dunsoveposer til sortimentet og dermed indtage en position som et komplet outdoormærke, som nu kan levere både tøj og udstyr til oplevelser i det fri indenfor alle segmenter

Yet’s prdukter har i årevis været kædet sammen med det ikoniske røde Y, som fortsat vil være at finde på dunprodukterne fra Nordisk.
Symbolet vil dermed bære produkternes historie med over i Nordisk regi og vil være forbrugerens garanti for, at kvaliteten fortsat forbliver den samme og at dunene er både bæredygtige, eksklusive og efterlever et stramt kodeks for dyrevelfærd og kvalitet.

Tilsammen bærer de 2 mærker på over 150 års historie og al den erfaring vil blive sat i spil for at indtage rollen som Danmarks fortsat førende outdoorbrand, som fra efteråret 2020 kan levere både tøj og udstyr fra allerøverste hylde til både glamping, vandreture og ultra-aktiviteter.

Yderligere information

Vægt 1,8000 kg

Produktdetaljer

‘- Vægt: 2180 gram
– Temperaturer: -: -20 ℃ /: -28 ℃ / : -48 ℃ grader (Kvinder/mænd/ekstrem)
– Fyld: Crystal Down® Dry med DWR
– Pakvolumen: 35 x 48 cm
– Længde : 230 cm
– Kropslængde (op til) : 190 cm
– Bredde, skuldre : 88 cm
– Bredde, fødder : 57 cm
– Temperaturbestemt efter EN 13537 standarden
– Fremstillingsland: Tyskland
– Tilbehør: opbevaringspose & stuff sæk.
– Farve: Coffee (Mørk brun)
– Materiale : 100% nylon
– Konstruktion : Rip Stop
– Vandsøjletryk : 1200 mm