Vælg en side
20% SPAR

Y by Nordisk (Yeti) Tension Comfort 800 – Dunsovepose – MEDIUM

Original price was: 2.999,00 kr..Current price is: 2.399,00 kr..

Varm og rummelig vintersovepose fra Nordisk med god plads til at bevæge sig, med en minimums temperatur på -6 grader.

På lager

Beskrivelse

Varm sovepose med god plads

Nordisk Tension Comfort 800 er fremstillet i Tyskland og er en fantastisk æggeformet sovepose, med god plads til at bevæge sig i. Dette er også en fremragende sovepose til de lidt større mennesker, som ofte føler sig klemt i de almindelige soveposer.
Tension Comfort 800 er specielt designet til at sikre dig en behagelig søvn. Ydermaterialet er vind og vandafvisende, så den passer perfekt til shelters eller til overnatning under tarp overnatning. Tension comfort 800 egner sig til vinter, forår og efterår med temperaturer på ned til -6 grader.

Soveposen er fremstillet med en tovejslynlås, som er foret med 90/10 600+ Europæiske dun, der forhindre varmen i at undslippe og som holder dig varm hele natten. Den justerbare konturhætte gør soveposen blød og behagelig at ligge i.

Tension Comfort 800 Medium er desuden dejlig varm og åndbar og den dobbeltsidet lynlås gør det muligt at åbne fra begge ender af hvilket sikre dig god ventilation samt luft til dine fødder.

Yeti bliver til Y by Nordisk

Efter mere end 15 års tæt samarbejde og fælles ejerskab, smelter Yeti og Nordisk nu formelt sammen til et brand: Y by Nordisk.
Nordisk, der er Danmarks største outdoorbrand, og som har hovedsæde i Silkeborg, er berømt blandt verdens outdoorentusiaster for både de karakteristiske bomuldstelte til glampingoplevelser og de kompromisløse letvægtstelte, som vandrere og ultraløbere tager med i rygsækken eller bukselommen, når hvert et gram afvejes nøje.

Med sammenlægningen kan Nordisk nu føje Yeti’s luksuriøse dunjakker og dunsoveposer til sortimentet og dermed indtage en position som et komplet outdoormærke, som nu kan levere både tøj og udstyr til oplevelser i det fri indenfor alle segmenter

Yeti’s prdukter har i årevis været kædet sammen med det ikoniske røde Y, som fortsat vil være at finde på dunprodukterne fra Nordisk.
Symbolet vil dermed bære produkternes historie med over i Nordisk regi og vil være forbrugerens garanti for, at kvaliteten fortsat forbliver den samme og at dunene er både bæredygtige, eksklusive og efterlever et stramt kodeks for dyrevelfærd og kvalitet.

Tilsammen bærer de 2 mærker på over 150 års historie og al den erfaring vil blive sat i spil for at indtage rollen som Danmarks fortsat førende outdoorbrand, som fra efteråret 2020 kan levere både tøj og udstyr fra allerøverste hylde til både glamping, vandreture og ultra-aktiviteter.

Yderligere information

Vægt 1,2800 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: – Komfort – Kvinder: -1°C
– Komfort – Mænd: -6°C
– Ekstrem: -23°C
– Ydermateriale: SoftCell (100% Nylon)
– Indermateriale: SoftCell (100% Nylon)
– Rummelig form for en behagelig søvn
– H-box konstruktion
– Meget åndbar ydre tekstil
– 90/10 europæisk dunfyld
– Tovejslynlås Str. M
– Mål (længde / skulder / fod): 205 x 90 x 55 cm.
– Mål (sammenpakken): 21×40 cm.
– Vægt: 1250 gram
– Personlængde op til: 175 cm