Vælg en side
SPAR op til  27%

Y by Nordisk (Yeti) VIB 400 – letvægts dunsovepose (UM)

Original price was: 4.399,00 kr..Current price is: 3.199,00 kr..

Y by Nordisk (Yeti) VIB 400 – letvægts dunsovepose er en dejlig varm dunsovepose fra Y by Nordisk. Tåler temperature mellem +2/-3/-19 grader.

Varenummer (SKU): 404786775541-VM Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Y by Nordisk (Yeti) VIB 400 – letvægts dunsovepose

Y by Nordisk (Yeti) VIB 400 – letvægts dunsovepose er fremstillet i den fineste Crystal Down 95/5 dun blanding, med en ankel-lang lynlås. Samt 3-D iso krave og indvendig lomme.
Med en effektiv kampvægt på kun 855 gram og en komfort temperatur for mænd på minus 3 grader er soveposen den ideelle all round sovepose.

VIB 400 er fremstillet af de fineste dun, der er forarbejdet således at den overflødige del af fjeren (stænglen) er fjernet da denne kun tjener som vægtforøgelse.
Dette er hemmeligheden bag Yeti lette dunsoveposer.
Dertil er dunene bearbejdet under Oeko-Tex 100 Standarden. Materialet i soveposen er så fint at det tilsammen vil give 1000 km Yarn. Hvilket omregnet giver en tykkelse i de fine dun på 1/20 del af et menneske hår.

Tysk håndværk

Soveposen er fremstillet i Tyskland og lover en komfort temperatur på cirka -3 grader. Har du det i forvejen varmt om natten kan du snildt ligge i 2-4 minusgrader i posen. Og med lidt ekstra tøj på fødder og hue, vil du kunne nærme dig minus 8 grader i komfort temperatur.

Yeti bliver til Y by Nordisk

Efter mere end 15 års tæt samarbejde og fælles ejerskab, smelter Yeti og Nordisk nu formelt sammen til et brand: Y by Nordisk.
Nordisk, er Danmarks største outdoorbrand, og som har hovedsæde i Silkeborg. Nordisk er berømt blandt verdens outdoorentusiaster for både de karakteristiske bomuldstelte til glampingoplevelser. Samt de kompromisløse letvægtstelte, som vandrere og ultraløbere tager med i rygsækken.

Med sammenlægningen kan Nordisk nu føje Yeti’s luksuriøse dunjakker og dunsoveposer til sortimentet, og dermed indtage en position som et komplet outdoormærke, som nu kan levere både tøj og udstyr til oplevelser i det fri indenfor alle segmenter

Yeti’s prdukter har i årevis været kædet sammen med det ikoniske røde Y, som fortsat vil være at finde på dunprodukterne fra Nordisk.
Symbolet vil dermed bære produkternes historie med over i Nordisk regi. Og vil være forbrugerens garanti for, at kvaliteten fortsat forbliver den samme. Og sikre at dunene er både bæredygtige, eksklusive og efterlever et stramt kodeks for dyrevelfærd og kvalitet.

Tilsammen bærer de 2 mærker på over 150 års historie, og al den erfaring vil blive sat i spil for at indtage rollen som Danmarks fortsat førende outdoorbrand.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

Large, Medium, XL

Produktdetaljer

Størrelse XL: – Temperaturer: +2/-3/-19 grader
– Udvendig materiale: SupCell (ripstop nylon)
– Indvendig materiale: UltraCell (Nylon)
– Mål: 235 x 80 x 54 cm
– Pakvolumen: 26 x 19 cm
– Vægt: ca. 855 g
– Personlængde: 205 cm
– Fyld: 400 g, Crystal ZA 95 / 5, 800 + cuin
– Temperaturbestemt efter EN 13537 standarden
– Fremstillingsland: Tyskland
– Tilbehør: opbevaringspose & stuff sæk. Mål, vægt og personlængde variere udfra størrelse