Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Y by Nordisk (Yeti) VIB 400 – letvægts dunsovepose

Varenr. 404786775541-VM

2.999,00 kr.3.199,00 kr.

Dejlig varm dunsovepose fra Y by Nordisk, tåler temperature mellem +2/-3/-19 grader. Fås i flere størrelser

Vælg
Large
Medium
XL
Ryd

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Sovepose med ankel lang lynlås og krave der slutter tæt

Y by Nordisk VIB 400 er fremstillet i den fineste Crystal Down 95/5 dun blanding, med en ankel-lang lynlås, 3-D iso krave og indvendig lomme.
Med en effektiv kampvægt på kun 855 gram og en komfort temperatur for mænd på minus 3 grader er soveposen den ideelle all round sovepose.

meget letvægtig</h2>Y by Nordisk (Yeti) V.I.B. 400 er fremstillet af de fineste dun, der er forarbejdet således at den overflødige del af fjeren (stænglen) er fjernet da denne kun tjener som vægtforøgelse.
Dette er hemmeligheden bag Yeti lette dunsoveposer.
Dertil er dunene berabejdet under Oeko-Tex 100 Standarden og materialet i soveposen er så fint at det tilsammen vil give 1000 km Yarn, hvilket omregnet giver en tykkelse i de fine dun på 1/20 del af et menneske hår.

Tysk håndværk

Soveposen er fremstillet i Tyskland og lover en komfort temperatur på cirka -3 grader – har du det i forvejen varmt om natten kan du snildt ligge i 2-4 minusgrader i posen, og med lidt ekstra tøj på fødder og hue samt inderpose vil du kunne nærme dig minus 8 grader i komfort temperatur i denne fantastiske pose.

Yeti bliver til Y by Nordisk

Efter mere end 15 års tæt samarbejde og fælles ejerskab, smelter Yeti og Nordisk nu formelt sammen til et brand: Y by Nordisk.
Nordisk, der er Danmarks største outdoorbrand, og som har hovedsæde i Silkeborg, er berømt blandt verdens outdoorentusiaster for både de karakteristiske bomuldstelte til glampingoplevelser og de kompromisløse letvægtstelte, som vandrere og ultraløbere tager med i rygsækken eller bukselommen, når hvert et gram afvejes nøje.

Med sammenlægningen kan Nordisk nu føje Yeti’s luksuriøse dunjakker og dunsoveposer til sortimentet og dermed indtage en position som et komplet outdoormærke, som nu kan levere både tøj og udstyr til oplevelser i det fri indenfor alle segmenter

Yeti’s prdukter har i årevis været kædet sammen med det ikoniske røde Y, som fortsat vil være at finde på dunprodukterne fra Nordisk.
Symbolet vil dermed bære produkternes historie med over i Nordisk regi og vil være forbrugerens garanti for, at kvaliteten fortsat forbliver den samme og at dunene er både bæredygtige, eksklusive og efterlever et stramt kodeks for dyrevelfærd og kvalitet.

Tilsammen bærer de 2 mærker på over 150 års historie og al den erfaring vil blive sat i spil for at indtage rollen som Danmarks fortsat førende outdoorbrand, som fra efteråret 2020 kan levere både tøj og udstyr fra allerøverste hylde til både glamping, vandreture og ultra-aktiviteter.

Yderstoffet er belagt med SupCell, et tyndt nylonfilm materiale, der vejer under 30 g / m², der giver soveposen en vand/stænk afvisende ydre skal.

<iframe width=”360″ height=”280″ src=”http://www.youtube.com/embed/9-IXyr9yx1E” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Størrelse XL:

– Temperaturer: +2/-3/-19 grader
– Udvendig materiale: SupCell (ripstop nylon)
– Indvendig materiale: UltraCell (Nylon)
– Mål: 235 x 80 x 54 cm
– Pakvolumen: 26 x 19 cm
– Vægt: ca. 855 g
– Personlængde: 205 cm
– Fyld: 400 g, Crystal ZA 95 / 5, 800 + cuin
– Temperaturbestemt efter EN 13537 standarden
– Fremstillingsland: Tyskland
– Tilbehør: opbevaringspose & stuff sæk.

Mål, vægt og personlængde variere udfra størrelse