Vælg en side
SPAR op til  21%

Y by Nordisk (Yeti) VIB 800

4.299,00 kr.

Utrolig tyk dunsovepose fra Y by Nordisk med de fineste Crystal Down 95/5 dun som holder dig varm i de kolde vintermåneder.

Varenummer (SKU): 40478677512 - VM Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

Utrolig lækker og “fluffy” dunsovepose

Y by Nordisk (Yeti) VIB 800 dunsoveposen er fremstillet i den fineste Crystal Down 95/5 dun blanding. Udstyret med en ankel-længde lynlås, 3-D iso krave og indvendig lomme.
Med en effektiv kampvægt på ca. 1300 gram og en komfort temperatur på minus 7 grader er soveposen ideel til vinterbrug.

Very Important Bag

Y by Nordisk (Yeti) VIB 800 er fremstillet af de fineste dun, hvor den overflødige del af fjeren (stænglen) er fjernet.
Dette er hemmeligheden bag Yeti ultra lette dunsoveposer.
Dertil er dunene bearbejdet under Oeko-Tex 100 Standarden. Og materialet i soveposen er så fint at det tilsammen vil give 1000 km Yarn.
Hvilket giver en tykkelse i de fine dun på 1/20 del af et menneske hår.

Fremstillet i Tyskland

Soveposen er fremstillet i Tyskland og lover en komfort temperatur på cirka -7 grader (kvinder) – har du det i forvejen varmt om natten kan du snildt ligge i 7-9 minusgrader i posen, og med lidt ekstra tøj på fødder og hue samt inderpose vil du kunne nærme dig minus 14 grader i komfort temperatur i denne fantastiske pose.

Yeti bliver til Y by Nordisk

Efter mere end 15 års tæt samarbejde og fælles ejerskab, smelter Yeti og Nordisk nu formelt sammen til et brand (Y by Nordisk).
Nordisk, der er Danmarks største outdoorbrand, med hovedsæde i Silkeborg. Nordisk er berømt blandt verdens outdoorentusiaster for både de karakteristiske bomuldstelte til glampingoplevelser og de kompromisløse letvægtstelte. Som vandrere og ultraløbere tager med i rygsækken eller bukselommen, når hvert et gram afvejes nøje.

Med sammenlægningen kan Nordisk nu føje Yeti’s luksuriøse dunjakker og dunsoveposer til sortimentet. Og dermed indtage en position som et komplet outdoormærke, som nu kan levere både tøj og udstyr til oplevelser i det fri indenfor alle segmenter

Yeti’s prdukter har i årevis været kædet sammen med det ikoniske røde Y, som fortsat vil være at finde på dunprodukterne fra Nordisk.
Symbolet vil dermed bære produkternes historie med over i Nordisk regi. Og vil være forbrugerens garanti for, at kvaliteten fortsat forbliver den samme, og at dunene er både bæredygtige, eksklusive og efterlever et stramt kodeks for dyrevelfærd og kvalitet.

Tilsammen bærer de 2 mærker på over 150 års historie, og al den erfaring vil blive sat i spil for at indtage rollen som Danmarks fortsat førende outdoorbrand, som fra efteråret 2020 kan levere både tøj og udstyr fra allerøverste hylde til både glamping, vandreture og ultra-aktiviteter.

 

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

Large, Medium, XL

Produktdetaljer

‘- Temperaturer: -7/-14/-33 grader (Kvinder/mænd/ekstrem)
– Udvendig materiale: SupCell (ripstop nylon)
– Indvendig materiale: UltraCell (Nylon)
– Fyld: Crystal ZA 95 / 5, 800 + cuin
– Temperaturbestemt efter EN 13537 standarden
– Fremstillingsland: Tyskland
– Tilbehør: opbevaringspose & stuff sæk.
– Vægt: 1110 gram (medium)
– Personhøjde (cm) : 175 – 205