Vælg en side
Sale!

Zarges Aluminium box – Fås i 4 størrelser

1.939,00 kr.4.299,00 kr.

Zarges Aluminium box beskytter dine elektriske genstande mod elektromagnetiske stråler. Solid aluminiumskasse med rustfrie hængsler og lås.

Varenummer (SKU): 12544476WM Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Zarges Aluminium box er Lette og solide kasser til flere forskellige formål.
Låget på boksen er monteret med hængsler i rustfrit stål og skumtætning hele vejen rundt. Desuden er låget selvholdende og vil ikke åbne hele vejen op. Kassen er god til værktøj eller elektronik, da den beskytter dit elektronik mod elektromagnetiske stråler (læs mere nedenunder).
Aluminiums kasserne er udstyret med låsebeslag med nøglelåse, så du kan holde dine ting sikre.
Zarges aluboksen er god til at opbevare værktøj i garagen eller i sommerhuset.

Zarges Kasserne er specielt gode til lejrture da de er solide, og har en lang levetid. Desuden kan du låse din mad inde i kassen så vilde dyr ikke kan komme til det mens du sover. Kasserne er lavet af hærdet aluminiumslegering forstærket med 3 svejsede rammer. Fås i 4 størrelser 24, 42, 60 og 135 liter. Kasserne kan stables ovenpå hinanden, hvilket gør transport nemmere.

Vær opmærksom på at ydersiden er ca 3 mm større end det indvendige mål.

Hvad er et Faraday bur?

Et Faraday bur er navngivet efter den britiske fysiker Michael Faraday (1791-1867), der i 1836 opdagede, at en metalkasse eller et metalbur skærmer mod ydre og indre elektromagnetiske ladninger eller elektromagnetisk stråling, som ofte forårsages af solstorme (nordlys) eller tordenvejr eller EMP stråling som ses i forbindelse med eksempelvis en atombombesprængning. Forudsat at burets vægtykkelse er mere end 5-10 gange strålingens skindybde i det materiale, buret er lavet af. Burets vægge kan også have huller eller laves som et net som i en mikroovn, så længe hullerne eller nettes masker er mindre sammenlignet med strålingens bølgelængde.

Blandt andet derfor er vores biler og flyvemaskiner er beskyttet som et Faradaybur, i tilfælde af lynnedslag, der vil skærme personer som befinder sig inden i eksempelvis en flyvemaskine.

Zarges kasserne har en godstykkelse på 3 mm som er tilstrækkeligt til at beskytte dine elektriske apparater.
Hvad enten om det er i tordenvejr eller ved nordlys, så kan kassen beskytte din GPS eller satellittelefon eller andre gadgets mod elektromagnetiske stråler.
Strålerne kan nemlig ødelægge dine enheder hvilket er katastrofalt når du befinder dig øde steder og måske har behov for hjælp.

Når du er hjemme kan du opbevare dit pas (der indeholder en chip) eller din nødradio i en sådanne aluminiumskasse, der kan tage skade ved elektromagnetisk puls (EMP).

 

 

Yderligere information

Størrelse

135 liter, 24 liter, 42 liter, 60 liter

Produktdetaljer

– Mål: 24 liter mini XS: Mål L 50 B 34 H 20 cm
– Indvendige mål: L 45 B 29 H 18 cm
– Vægt mini XS: 3,1 kg – Mål 42 liter Mini: L 60 B 40 H 24 cm
– Indvendige mål L 55 B 35 H 22 cm
– Vægt mini : 4 kg – Mål 60 liter Mini Plus: L 60 B 40 H 33 cm
– Indvendige mål L 55 B 35 H 31 cm
– Vægt mini plus: 4,5 kg – Mål 135 liter Maxi: L 90 B 50 H 37 cm
– Indvendige mål L 85 B 45 H 35 cm
– Vægt maxi: 6,9 kg