Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

0 0
FLYTTETILBUD - SE HER

Liggeunderlagets Tykkelse: Hvad skal du overveje?


Valg Af Liggeunderlag
Guide Til Valg Af Tykkelse På Dit Liggeunderlag

Når du vælger et liggeunderlag, er tykkelsen en vigtig faktor at overveje

Den rigtige tykkelse afhænger af dine personlige præferencer, det ønskede komfortniveau og formålet med brugen. Her er nogle finder du vores guide til at finde det liggeunderlag, der vil passe til det som du skal bruge det til …

 

Backpacking og vandreture

Hvis du er en aktiv backpacker eller vandrer, er vægten og pakkevolumen afgørende faktorer. Et let og komprimerbart liggeunderlag vil være ideelt. Disse liggeunderlag er normalt omkring 2,5-7,6 cm (1-3 tommer) tykke og tilbyder tilstrækkelig isolering og komfort til de fleste vandreture. Du kan finde modeller, der er både lette og komfortable, hvilket gør dem velegnede til længere ture.

Camping og komfort

Hvis du camperer med bil eller har færre begrænsninger på vægt og pakningsstørrelse, kan du prioritere komforten. Tykkere liggeunderlag med en tykkelse på 7,6-10 cm (3-4 tommer) eller mere giver en luksuriøs soveoverflade og beskytter mod ujævnt terræn. Disse liggeunderlag er perfekte til afslappende campingture, hvor komforten er vigtig.

Vintercamping og isolation

Ved camping under kolde forhold er det afgørende at have en god isolering mod den kolde temperatur fra jorden. Tykkere liggeunderlag med en tykkelse på 10 cm (4 tommer) eller mere og en høj R-værdi (isoleringsevne) anbefales. Disse liggeunderlag tilbyder ekstra beskyttelse mod kulde og holder dig varm selv under kolde vinternætter.

Det er også vigtigt at tage liggeunderlagets materiale og konstruktion i betragtning. Disse faktorer kan påvirke isoleringsevnen og komforten, selv ved samme tykkelse.

Det er en rigtig god ide at passe på sit liggeunderlag – Se her hvordan den 

– Du kan finde det rigtig liggeunderlag i vores udvalg, som du finder her.