Vælg en side

FOKUS på Glamping

HVAD ER GLAMPING?

Her sætter vi FOKUS på Glamping
Glamping kan lettest forklares ved “Glamour-Camping” som er ordene Glamping består af.
Nordisk startede trenden tilbage i 2014 og fænomenet er nu verdensomspændende. Nordisk Outdoor i Silkeborg kiggede lidt til spejderverdenen og undrede sig over at spejdere altid ligger i bomuldstelte. De indså at når man taler om indeklima, så er bomuld det absolut bedste.

I FOKUS på Glamping, starter som udgangspunkt ved nogle funktionelle bomuldstelte. Eksempelvis Nordisk produceret, der primært består af selve teltet, en bund der kan lynes på og kabiner der kan ophænges i glampingteltene. Selve teltene er udstyret med en masse vinduer og myggenet, samt store døråbninger, der gør det let at få udstyr ind og ud af teltet.

Glamping – den nye trend

Glamping også kaldet luksus camping er blevet et stort hit. Flere og flere vælger at investere i deres eget glampingtelt, som de kan slå op på en campingplads, eller lejrplads.
Et godt glampingtelt kunne eksempelvis være et Nordisk Utgard eller Utgard Sky, som er vores helt nye telt som kan forvandles til telt med oversejl. En anden mulighed er et Nordisk Vimur 4.8 , eller et Nordisk Asgard 19.6. Teltene fås både som firkantede eller tipi modeller.

Det er også populart at opstille teltet hjemme i sin have hvis man f.eks har overnattende gæster. Kan også bruges som et opholdssted tik større forsamlinger f.eks hvis du holder stor fødselsdag.
Et telt er værd at foretrække i stedet for markiser eller oversejl som ikke beskytter imod vind og kulde.

Har du eksempelvis en kæmpe grund, er det oplagt at opsætte et glampingtelt i den modsatte ende af grunden.
Mange danskere har denne løsning når de “tager på ferie” i glampingteltet, særligt om sommeren, når det kan være alt for varmt indendørs.
Den kølende Bomuld/polyester blanding i Nordisk’s telte, er en af de mange årsager til at netop Nordisks telte vælges til Glamping.

Sommerens irriterende myg og edderkopper, må også give fortabt når de møder et Nordisk bomuldstelt.
Alle døre og vinduer har nemlig myggenet, og det er derfor oplagt at overnatte i de varme sommernætter, med både døre og vinduer åbne. Så der kan strømme kølig luft gennem myggenettet og teltet.

Viser 1–9 af 56 resultater