Vælg en side

Orland Living Straight Flue Section 434 mm (50 cm fuld længde) gammel model

269,00 kr.

Orland Living Straight Flue Section 434 mm, gammel model er et ekstra skorstensrør, som forlænger din skorsten på din Orland ovn. Uden hanger

– Passer til gamle Orland Ovne fra før 2023 (men kan også sagtens bruges på nyere ovne)

På lager

Beskrivelse

Orland Living Straight Flue Section 434 mm, gammel model

Har du et telt, hvor du skal have installeret din Orland ovn, kan der måske mangle noget længde på skorstenen. Orland Living Straight Flue Section 434 mm, gammel model forlænger din skorsten, så du får den nødvendige højde på skorstenen, så røgen ikke blæser direkte ind på teltdugen. Skorstensrøret har en længde på 43,4 cm når det er samlet og 50 cm i fuld længde. Røret kan være nyttig i et stort glampingtelt med højt til loftet.

Ønsker du at beskyttet dit telt mod eventuelle varme skader fra røret, kan du købe det cover som du sætter fast på røret, se HER.

Bemærk! dette rør har ingen hanger. Og så passer røret til Orland Ovne produceret før 2023. Men kan også sagtens buges på de nye ovne. Har du en nyere ovn, så se vores nye rør HER. Den eneste forskel på de to rør er udseendet, så hvis delene skal passe sammen i look, så kig på årstallet før du bestiller.

Læs mere om produktet på Orlands egen hjemmeside HER

Yderligere information

Vægt 0,6000 kg

Produktdetaljer

– Vægt: 500 gram
– Længde: 43,4 cm
– Fuld længde: 50 cm
– Diameter: 80 cm
– Materiale: Rustfrit Stål
– uden hanger
– Passer til gamle Orland Ovne fra før 2023

Du kunne også være interesseret i...