Vælg en side

Glamping brændeovn fra Orland Living

Glamping brændeovn fra Orland Living

Hygge, varme og flammer!
-bålstedet rykker ind i teltet
 

 

 

Orland Livings ovne  er ganske unikt blandt friluftsfolket, ganske vist er der allerede en del ovne til brug i telte, men ingen kan det som Orland Living kan.

Ovnene er Dansk opfindelse, dansk produceret, er 2 nøgleord i fremstillingsprocessen, som dermed støtter danske arbejdspladser, hvilket vi hos SpejderGEAR.dk rigtig godt kan lide.

 

 

 

 

 

Se ovnen i vores webshop her:
https://kind-torvalds.212-97-141-144.plesk.page/shop/orland-living-camp-5373p.html

 
 

Ovnen er nemlig bygget som en 100% rigtig brændeovn, med røgvendersten, sokkelsystem, skorsten og ikke mindst de 2 sider med glas, som giver den perfekte oplevelse inden i teltet på en kølig sensommer aften.

 

 

Det er selvfølgelig også muligt at lave mad på ovnen – den tykke smedejernsoverflade på 25 x 35 cm giver god plads til gryder eller stegepander.

Men Orland Living har også udviklet en simpel lille bageovn, der giver mulighed for en indre temperatur på ca 200 grader.
Nok til at bage pizza (på den medfølgende pizza sten) fladbrød eller lignende.

Et termometer placeret på forsiden viser den aktuelle temperatur i bageovnen

Som ekstra tibehør er det muligt at købe transportkasse samt eksklusivt håndtag

Efter at have prøvet brændeovnen på tur i Oktober måned, er vi ikke i tvivl – ovnen er enhver bål entusiasts drøm om hygge og varme inden i teltet.

Er du også til madlavning i din Orland Living teltovn, ja så kan du tilkøbe en grillindsats, så du kan stege direkte i ovnen, lave små pizzaer, eller ligefrem bruge brændeovnen som rygeovn.
 

Se alle Orland Living ovnene her:
 

Viser alle 6 resultater