Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Nortent Ultralight Tentstove

Varenr. 1255478411

4.999,00 kr.

Nortent Ultralight Tentstove uden skorsten, passer til alle Nortent telte samt andre telte beregnet til brug af brændeovn.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Nortent Ultralight Tentstove

En brændeovn gør livet på telttur til en behagelig oplevelse. Nortent Ultralight Tentstove er lavet af titanium og vejer kun 1,7 kg og er derfor nem at have med i rygsækken.
Ovnen kan klappes sammen så den er lige til at have med i din rygsæk uden at optagetage for meget plads eller vægt. Nortent brændeovn er designet til brug i alle Nortent telte, men kan også bruges i andre telte, der er tilpasset til at brug af brændeovn.

Brændeovnen giver en behagelig temperatur og atmosfære inde i teltet uanset vejret udenfor. Komfuret er også en naturligt kilde til madlavning. Du kan sagtens tilberede mad og koge vand uden brug af forskellige apparater. Du sparer derved både plads og vægt i rygsækken uden at skulle slæbe gasbrændere og andet kogeudstyr med. Du kan også tørre dit våde tøj i varmen fra brændeovnen.

Ovn og rør kan købes separat, eller som samlet sæt, hvilket er en fordel hvis din skorsten eller ovn er beskadiget.
Skorstensrøret og teltovnen, opbevares separat i medfølgende opbevaringstasker. Både rør og ovn kan spændes fast til hinanden eller bæres hver for sig. Du kan også spænde delene fast bag på din rygsæk.

Vinduerne er lavet i stærkt glas som er nemme at tage ud/udskifte og rengøre.

Læs mere på Nortents egen hjemmeside her kan du også tilkøbe en side hylde til din brændeovn som både kan bruges som opbevaringsplads eller grill.

Sådan samler du ovn og rør

– Ovn vægt: 1,7 kg
– Mål: H:180 x L:397 x B:200 mm
– Pakke mål: 397 x 200 mm
– Opbevaringspose til teltovn medfølger
– Materiale: Titanium