Vælg en side

Snow Peak Takibi Tarp Hexa Set M

4.699,00 kr.

Snow Peak Takibi Tarp Hexa Set M – Oversejl med plads nok til 4 personer. Vandtæt og UV beskyttet, og medfølger et inder loft i brandhæmmende materiale.

– Oversejl
– Brandsikkert inderloft
– Barduner og strammere
– Duralumin pløkker (8
– Opbevaringstaske til stænger og pløkker
– Stænger: 1 x 280, 1 x 240 meter
– Plads til 4 personer

På lager

Varenummer (SKU): 5703374049332 Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

Snow Peak Takibi Tarp Hexa Set M

Snow Peak Takibi Tarp Hexa Set M er et japansk designet oversejl/tarp som du kan stille op i haven eller i din lejr. Tarpen er designet til at skabe hyggelige stunder ved bålet i enhver sæson. Den vandtætte, UV-blokerende Hexa Tarp i elfenbensfarve har en elegant buet form.

Brug tarpen alene eller fastgør den til medfølgende “Takibi Inner Roof”, som er fremstillet af et brandhæmmende materiale. Inner roof beskytter ligeledes dit oversejl mod misfarvninger.

Du kan benytte Takibi tarpen som forlængelse af dit telt. På den måde får du et stort fortelt hvor dine møbler og andre ejendele kan forblive tørre. Kan også opstilles for sig selv med lyskæder i loftet, hvilket giver en hyggelig atmosfære.

Tarpen måler 4,7 x 4,42 x 2,4 meter. Dette svare til at omkring 4 personer kan sidde under tarpen. Desuden vejer sejlet 8,8 kg, så det derfor ikke en man lige tager med på vandretur. Men på spejderture eller glamping er den perfekt.
Den perfekte beskyttelse mod vand og vind.

OBS vær opmærksom på at hvis du laver bål under oversejlet, så skal der være minimum 1,2 meter fra flammer til inder loft. Så husk at justere flammernes højde.

Vedligeholdelse

Ved vask, skal du først børste støv og jord af. Derefter vasker du tarpen med en svamp med mild sæbe. Skyld sæben af og lad derefter tarpen tørre helt før du pakker den sammen igen.

Sættet består af oversejl, samt inner loft, stang på 280 cm, stang på 240 cm, Duralumin pløkker (8), reb med strammere, stangtaske, pløk-taske og transporttaske.

Læs mere om tarpen HER

Yderligere information

Vægt 9,9200 kg

Produktdetaljer

– Vægt: 8,8 kg
– Mål: 4,7 x 4,42 x 2,4 meter
– Tarp materiale: Tarp: 210D Polyester Ox, PU Coating 1,800mm, Teflon Water Repellent, UV Cut Processing
– Inder loft materiale: Polyester, Cotton Blend
– Pakkemål: 81,28 x 30,48 x 17,78 cm
– Plads til 4 personer – Oversejl
– Brandsikkert inderloft
– Barduner og strammere
– Duralumin pløkker (8)
– Opbevaringstaske til stænger og pløkker
– Stænger: 1 x 280, 1 x 240 meter