Vælg en side
Aclima uldundertøj og uldtøj

Aclima uldundertøj og uldtøj

Aclima materialevalg 

Aclima uldundertøj og uldtøj er kendt for deres høje miljøkrav til såvel produktion, som valg af råvarer.
Uld er i sig selv en fornyet og miljøvenlig ressource.
Ulden er i sagens natur biologisk nedbrydelig, da uldfibrene består af proteiner der er nyttige for insekter og mikrober.

Aclima ligger stor vægt på forbrugeren og designer uldundertøj og uldtøj der passer det enkelte erhverv. Ulden er også børnevenlig og er derfor flammesikkert og isolerende.

Al emballage er naturligvis FSC godkendt, der bidrager til bæredygtigt skovbrug.

Og som en naturlig del af den store focus på miljøansvar, er Aclima selv ISO 140001 certificertet og vælger tilsvarende kun samarbejdspartnere med tilsvarende ISO certificeringer.

Selve fremstillingen af de populære uldprodukter opfylder den krævende Oeko-Tex 100 standard, som sikrer en certificeret udviklingsproces, der minimerer brugen af syntetiske kemikalier, som i produkterne holdes til et absolut minimum.
Det forekommer faktisk kun i forbindelse med elasticiteten i produkterne, for at sikre en længere holdbarhed på dit uldtøj

Dertil har Aclima en ZQ-certificering på, at de merinofår, der leverer ulden til Aclima. ZQ certificeringen sikrer at fårene er behandlet godt i fårets levetid

Overskudsmaterialer fra produktionen bortskaffes ikke af Aclima, men doneres eksempel til en virksomhed, der producerer boksesække til boksning og kampsport.

Om Aclima

Aclima er en Norsk produceret virksomhed, der fremstiller uldundertøj og uldtøj, der sælges i hele europa. Og ikke nok med det, så er Aclima også stolte af at kunne holde deres tekstilproduktion indenfor Europas grænser. Dette betyder at kvalitetssikringen er langt mere pålidelig og kvalitetskontrol er langt lettere.

De lækre merinould produkter er også kendt, som førsteklasses kvalitet fra det Norske firma, der har har produceret i europa siden 1939. Men det er ikke kun inden for friluftslivet, at uldundertøjet benyttes med stor velbehag. Politi, redningspersonale, militær og væbnede styrker i mange lande, har fundet Aclimas uldundertøj perfekt til mere krævende brug. Medarbejderne hos Aclima er utroligt dedikeret omkring produktionen ad uldtøjet. De følger produktionen hele vejen, fra råvare til det færdige produkt.