Vælg en side

Glamping telte

Se vores udvalg af glamping telte her. Vi har mange forskellige modeller og størrelser. Her i blandt vores helt store Helsport Varanger telt med plads til 12-14 personer.

Nordisk telte

Vores Nordisk telte er primært fremstillet af bomuldslærred, så der ikke banner sig kondens inden i teltet. udover det er bomuld vandtæt da vand får bomuldsfibrene til at udvide sig, så vand ikke kan trænge igennem. 

Som festivaltelt er bomuldstelte også værd at foretrække, da de er holdbare og så er de ikke så modtagelige over for varme som mange andre telte.

Du har også mulighed for at bruge vores bomuldstelte som opholdssted, hvor man kan spise sammen. Teltet er også ideelt som legetelt for de små.

Helsport telte

Helsport har også nogle fremragende telte som udmærker sig mest til ekstreme forhold. Blandt andet i de norske fjelde, hvor vinteren er meget hård. Så hvis du er til trekking, bjergbestigning eller vinterekspeditioner, er Helsport helt sikkert værd at overveje.

Vi sælger også et stort udvalg af Glamping møbler og andet tilbehør blandt andet teltovne og feltsenge. Se vores udvalg HER

Viser 1–9 af 12 resultater