Vælg en side
20% SPAR

Snow Peak Takibi Tarp Octa

Original price was: 7.499,00 kr..Current price is: 5.999,00 kr..

Snow Peak Takibi Tarp Octa – Oversejl med plads nok til 6-8 personer. Vandtæt og fremstillet i et brandhæmmende materiale.

På lager

Varenummer (SKU): 5703384049324 Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

Snow Peak Takibi Tarp Octa

Snow Peak Takibi Tarp Octa er et japansk designet oversejl/tarp som du kan stille op i haven eller i din lejr. Oversejlet er fremstillet i et brandhæmmende materiale. Du kan derfor sagtens have et bål eller ildsted under tarpen. Dog ikke for tæt på loftet. Det medfølgende mørke inderloft til tarpen mindsker risiko for at sod og røg misfarver oversejlet.

Du kan benytte Takibi tarpen som forlængelse af dit telt. På den måde får du et stort fortelt hvor dine møbler og andre ejendele kan forblive tørre. Kan også opstilles for sig selv med lyskæder i loftet, hvilket giver en hyggelig atmosfære.

Tarpen måler L 5 x W 4.48 x H 2.7 meter. Dette svare til at omkring 6-8 personer kan sidde under tarpen. Desuden vejer sejlet 8,9 kg, så det derfor ikke en man lige tager med på vandretur. Men på spejderture eller glamping er den perfekt.
Den perfekte beskyttelse mod vand og vind.

Vedligeholdelse

Ved vask, skal du først børste støv og jord af. Derefter vasker du tarpen med en svamp med mild sæbe. Skyld sæben af og lad derefter tarpen tørre helt før du pakker den sammen igen.

Teltstængerne købes separat

Læs mere om teltet HER

Yderligere information

Vægt 9,9200 kg

Produktdetaljer

‘- Vægt: 8,9 kg
– Mål: L 5m x W 4.48m x H 2.7m
– Tarp materiale: Tarp: 210D Polyester Ox, PU Coating 1,800mm, Teflon Water Repellent, UV Cut Processing
– Inder loft materiale: Polyester, Cotton Blend Medfølger:
– Tarp
– Inder loft
– Barduner
– Opbevaringstaske til stænger og pløkker !BEMÆRK stænger skal købes separat