Vælg en side
10% SPAR

Nordisk Ydun Tech Mini – 2 personers telt

Original price was: 4.999,00 kr..Current price is: 4.469,00 kr..

Nordisk Ydun Tech Mini – 2 personers telt med god plads, som er nemt at lufte ud. Med to små skjulte forrum til dit grej.

På lager

Varenummer (SKU): 5703384073039 Kategorier: , , , , Brand:

Beskrivelse

To personers telt med god plads

I “Colour my Adventure” serien, kan Ydun Tech Mini (lillebroderen til Ydun i bomuld) pakkes meget mindre og væsentligt lettere end sin storebror, men er samtidig rummelig nok, til at to personer kan sove i teltet. Ligesom Asgard Tech Mini, omfatter Ydun Tech Mini splinternye funktioner som Nordisk Turtle HubTM og Nordisk Technical Hybrid.

Ydun Tech Mini har to døre, der kan udvides ved hjælp af et skjult dørpanel, som skaber to små forrum til dit grej (se billede). Teltet er nemt at udlufte, takket være de lukbare mesh døre og vinduer. Trådnetsvinduerne kan åbnes indefra og rulles op om dagen så lys og luft kan trænge igennem.
Det største twist ved Ydun Tech Mini er dets nye stang-layout. De to lette aluminiumsstænger former to A-rammer – en over hver indgang, hvilket gør teltet nem at træde ind i uden at skulle rundt om centerstangen.

Farvepakker med stænger, pløkker og barduner sælges separat!

Læs mere om Glamping HER.

Er bomuldstelte vandtætte

JA! – Bomuld har den særlige egenskab, at det udvider sig, når det bliver vådt. Hvilket lukker af så vand ikke kan trænge igennem.
Men blandingen mellem polyester og bomuld har den særlige egenskab, at vand ikke trænger gennem teltdugen ved berøring. Som det normalt gør i 100% bomuldstelte 🙂
Læs mere om bomuld og dets egenskaber HER.

Om Nordisk Company

Nordisk er kendt over hele verden for sine flotte designs og god kvalitet. Og har over 100 års erfaring samt 1000 års tradition inden for nordisk historie. Firmaet har længe været i front indenfor friluftsbranchen og har været med til at udvikle produkter som telte, soveposer, køkkenudstyr, udendørs møbler og glamping. Nordisk har stor erfaring når det kommer til det kolde skandinaviske klima og lægger stor vægt på det enkle men funktionsdygtige udstyr.

Yderligere information

Vægt 4,3000 kg

Produktdetaljer

‘- Vægt: 4,2 kg.
– Længde: 155 cm
– Bredde: 210 cm
– Højde: 125 cm
– Loft materiale: 100% nylon
– Vandsøjletryk: 350 mm
– Overfladebehandling: PU behandling
– Væg materiale: 65% polyester, 35% bomuld
– Bund materiale: 100% polyester
– OBS: Stænger, pløkker og barduner skal købes separat
– Form: Ridge
– Pakstørrelse: 28 x 20 x 26 cm