Vælg en side
26% SPAR

Nordisk Kari 12 m2 – Oversejl

1.849,00 kr.

Oversejl fra Nordisk, kan stå alene eller kombineres sammen med andre Bomuldstelte i Legacy serien.

På lager

Varenummer (SKU): 5703384023997 Kategorier: , , , , Brand:

Beskrivelse

Overdækning af din lejerplads

Vil du skabe overdækning i haven eller på lejerpladsen, så er Kari 20 oversejl det perfekte valg. Sejlet kan enten bruges fritstående, ved hjælp af teltstænger og barduner eller sættes sammen med et af Legacy teltene. Oversejlet kan bruges til et utal af ting f.eks, som overdækning af dine ejendele, eller som forlængelse af dit telt. Kari oversejlet fås også i en større udgave på 20 m2, hvis du ønsker mere plads.

Oversejlet passer til alle Nordisk Legacy telte og besidder derfor også de samme egenskaber som f.eks slidstærke materialer og vandtæthed. Oversejlet leveres med to stålstænger, samt 10 V-stålpløkker med hul, som egner sig godt til blød jord eller sand. Vi anbefaler man fastgøre oversejlet grundigt ved hjælp af barduner, hvis en kraftig vind skulle opstå.
Oversejlet kan også bruges som tarp, ved at hænge det op mellem træer eller lign (se billeder).

Fås også i en diamantformet udgave der specielt egner sig til Asgard teltene.

Er bomuldstelte vandtætte

JA! – Bomuld har den særlige egenskab, at det udvider sig, når det bliver vådt, hvilket lukker af så vand ikke kan trænge igennem.
Men blandingen mellem polyester og bomuld har den særlige egenskab, at vand ikke trænger gennem teltdugen ved berøring, som det normalt gør i 100% bomuldstelte 🙂

Om Nordisk Company

Nordisk er kendt over hele verden for sine flotte designs og god kvalitet og har over 100 års erfaring inden for nordisk historie. Firmaet har længe været i front indenfor friluftsbranchen og har været med til at udvikle produkter som telte, soveposer, køkkenudstyr, udendørs møbler og glamping. Nordisk har stor erfaring når det kommer til det kolde skandinaviske klima og lægger stor vægt på det enkle men funktionsdygtige udstyr.

Yderligere information

Vægt 7,5200 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: – Vægt: 7,5 kg
– Pakkemål: 15 x 78 cm
– Længde: 400 cm
– Bredde: 300 cm
– Materiale: 65% polyester, 35% bomuld
– Konstruktion: Teknisk vævning med åndbar finish
– Vandsøjletryk : 350 mm Telt tilbehør:
– Stænger: Stål
– V-pløkker med hul for ekstra styrke i sandet underlag
– Bardun: Polyester