Vælg en side
26% SPAR

Nordisk Vimur 4.8

Original price was: 6.699,00 kr..Current price is: 4.899,00 kr..

Nordisk Vimur 4.8 Klassisk “spejdertelt” som også kan sættes sammen Midgard telte, og derved opbygge en hel by. God til spejder eller familieture.

På lager

Beskrivelse

Nordisk Vimur 4.8

Udover at Nordisk Vimur 4.8 bomuldstelt kan stå som eget telt, kan det også lynes ind i Nordisk Midgard teltet- dog kun Midgard 9,2 m2, altså det lille. Har du et Midgard 20 telt skal du kigge på Vimur 5,6 M2 teltet. Uanset hvad du vælger så kan begge telte stå alene eller kædes sammen med Midgard teltene.
Dette gør det muligt for dig at skabe mere plads til dig og din familie så i kan bruge midterteltet som opholdsplads.

Teltet har ingen midterpæl hvilket giver mere bevægelsesfrihed og plads. I stedet er der en A-ramme pælstruktur. Hvilket gør stængerne diskrete og nærmest ikke synlige. En komplet ridgepæl er installeret mellem to patenterede Turtle Hubs for ekstra styrke.
Ekstra bardunpunkter er tilføjet på siderne som giver et mere stabilt telt i blæsende vejr.
Teltet kan også åbnes i begge ender og alle døre er udstyret med både mesh og almindelige teltdøre.

ER BOMULDSTELTE VANDTÆTTE

JA! – Bomuld har den særlige egenskab, at det udvider sig, når det bliver vådt. Hvilket lukker af så vand ikke kan trænge igennem.
Men blandingen mellem polyester og bomuld har den særlige egenskab, at vand ikke trænger gennem teltdugen ved berøring. Som det normalt gør i 100% bomuldstelte ????
Læs mere om teltet HER.

OM NORDISK COMPANY

Nordisk er kendt over hele verden for sine flotte designs og god kvalitet. Og har over 100 års erfaring samt 1000 års tradition inden for nordisk historie. Firmaet har længe været i front indenfor friluftsbranchen og har været med til at udvikle produkter som telte, soveposer, køkkenudstyr, udendørs møbler og glamping. Nordisk har stor erfaring når det kommer til det kolde skandinaviske klima og lægger stor vægt på det enkle men funktionsdygtige udstyr.

5 gode grunde til at vælge bomuldstelt

 1. Bedre åndbarhed: Bomuldstelte er meget åndbare og tillader luft at cirkulere frit både gennem bomuld og gennem døre og vinduer. Dette hjælper med at forhindre kondens og forbedrer samtidig luftkvaliteten inde i teltet.
 2. Isolering: Bomuld er et naturligt isolerende materiale og kan hjælpe med at holde teltet varmt om natten.
  Det skal bemærkes at effekten er meget svag, medmindre du eksempelvis har en teltovn – i så fald vil du mærke isoleringen i bomulden ganske tydeligt.
  Det kan også hjælpe med at holde teltet køligt i varme vejrforhold, da bomuld absorberer og frigiver fugt, hvilket du særligt kan mærke på meget varme sommre i Danmark med høj luftfugtighed.
 3. Holdbarhed: Bomuld er kendt for sin gode holdbarhed og kan modstå hårde vejrforhold bedre end nogle andre teltmaterialer.
  Stoffet er også mere modstandsdygtigt over for UV-lys, hvilket betyder, at det kan holde farven og ikke falmer så hurtigt.
  Dette er en af årsagerne til, at Bomuldstelte er meget populære Nord for polarcirklen.
 4. Komfort: Bomuldstelte har en blødere og mere behagelig fornemmelse end nogle syntetiske telte. Det kan give en mere afslappende og behagelig søvnoplevelse.
 5. Glamping: Overnatning i et bomuldstelt giver en mere naturlig og autentisk campingoplevelse.
  Bomuldstelte har været brugt i årtier til camping og friluftsliv, og de kan give en følelse af tradition og historie, der kan være beroligende og opmuntrende for campister. Derudover kan bomuldstelte give en mere intim forbindelse med naturen, da et bomuldstelt tillader naturligt lys og lyde at filtrere ind i teltet, hvilket kan skabe en mere afslappende og beroligende atmosfære.
  Det er blandt andet af denne årsag, at ordret Glamping blev opfundet 🙂

Yderligere information

Vægt 15,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Telt: 9,6 kg.
– Stænger: 2,5 kg.
– 100 % vandtæt 150 D Tarpaulin (bund)
– Dimensioner i indertelt: 240 (D) x 207 (B) x 134 (H) cm
– Pakket størrelse (telt): 31 x 80 cm
– Pakket størrelse (stænger): 20 x 61 cm
– Åndbart telt i teknisk bomuld
– Plads til 4 voksne
– Mesh-vinduer giver god ventilation
– Stor dobbeltdør i åbning
– Pløkker, barduner og stænger medfølger
– A-ramme-konstruktion giver god plads og stabilitet
– Pakkepose medfølger
– Kompatibel med Nordisk Midgard 9.6
– Vandsøjletryk på oversejl: 350 mm
– Tapede syninger i bund