Vælg en side
9% SPAR

Nortent Gamme 6 indertelt

Original price was: 2.199,00 kr..Current price is: 1.999,00 kr..

Nortent Gamme 6 indertelt med plads til 4 personer samt oppakning. Med to myggenetdøre samt et vindue i toppen til udluftning.

På lager

Varenummer (SKU): 0012554789123 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Nortent Gamme 6 indertelt

Nortent Gamme 6 indertelt gider dig mulighed for et mere kontrollerbart indeklima i dit telt. Udover en tør bund og vægge får du også et noget varmere indeklima når du sover. En brændeovnen kan placeres foran kabinen (se billede) dette lader varmen brede sig i hele teltet.
Inderteltet kan åbnes helt op, så du kan udnytte hele teltet og har nem adgang til teltovnen. Derudover har inderteltet også et vindue i toppen, som du kan åbne hvis du har det for varmt. Det lille tagvindue består af myggenet, som leder fugt og varme ud af teltet samtidig med at det lader sollyset strømme ind.

Ved at bruge et Inderteltet får du et utrolig tørt og varmt teltliv uanset årstiderne. Inderteltet kan rumme optil 4 personer plus bagage, som placeres i forteltet så det er i tørvejr natten over.

Gamme 6 telt med udtag til brændeovn

Gamme 6 giver dig mulighed for at overnatte ude hele året rundt. Nortent Gamme 6 er nemlig designet specielt til brug af brændeovn. Toppen af teltet er udstyret med et skorstensudtag i brandhæmmende materialer, som beskytter dit telt mod varmeskader fra skorstenen.
Brændeovnen giver en hyggelig og varm atmosfære i teltet mens sneen daler uden for.

Produktdetaljer

‘- Vægt: 1,8 kg
– Vandsøjletryk: 5000 mm
– Gulv: Ripstop nylon 40D, 240T
– Vægge: Åndbart Ripstop nylon 15D, 420T