Vælg en side
19% SPAR

Nortent Gamme 6 Arctic

Original price was: 12.999,00 kr..Current price is: 10.499,00 kr..

Nortent Gamme 6 Arctic er et solidt fjeldtelt med plads til 6 personer. Udstyret med 2 udgange og skorstensudtag til teltovn.

På lager

Varenummer (SKU): 7090057580030 Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

Nortent Gamme 6 Artic

Nortent Gamme 6 Arctic er et rummeligt og solidt telt med plads til 6 personer med 2 indgange. Ved brug af inderteltet er der plads til 4 personer med plads til bagage. Gamme 6 er designet til at klare de mest ugæstfrie forhold. Det er derfor et godt telt hvis eksempelvis skal på fjeldtur i Norge.
Teltet er rummeligt men samtidig mobilt og let i forhold til, hvad det har at byde på. Gamme 6 har i alt 5 stænger, der krydser på syv forskellige punkter. Udover at teltet er fritstående giver de fem aluminiumsstænger en enorm stærk konstruktion, der kan modstå hårdt vejr og store mængder sne.
Inderkabine og teltbund kan købes separat

Fordelene ved gamme 6 fjeldtelt

Selvom Gamme 6 er et rummeligt telt med en højde på 185 cm og en diameter på 370 cm, er vægten kun 7,6 kg. Ikke et ultralet telt, men let i forhold til størrelse og konstruktion er det lettere end tilsvarende telte fra andre mærker.
Vægten kan for nogen godt virke afskrækkende, men hvis i flere afsted sammen kan vægten fordeles imellem jer.

Nortent har valgt at undlade brug af letvægts aluminium i deres teltstænger, da det vil svække teltets konstruktion under barske vejrforhold.
Yderteltet er fremstillet af ripstop nylon stof, belagt med silikone på begge sider. Det betyder at teltet et usædvanligt let, men stærkt yderstof, som kan klare stærk vind og tungt sne.

Inspirationen til dette telt kommer faktisk fra en gammeldags Norsk hytte. Gamme har været brugt siden de første mennesker kom til Norge og brugt af samerne indtil i dag. Gamme gav ly og sikkerhed til det norske folk gennem århundreder.

Telt med udtag til teltovn

Teltet giver dig mulighed for at overnatte ude hele året rundt. Nortent Gamme 6 er nemlig designet specielt til brug af brændeovn. Toppen af teltet er udstyret med et skorstensudtag i brandhæmmende materialer, som beskytter dit telt mod varmeskader fra skorstenen.
Brændeovnen giver en hyggelig og varm atmosfære i teltet mens sneen daler uden for.

 

Hvordan slipper du for kondens i telt?

Vi har lavet verdens længste video om kondens i telt, så du kan få al den viden du har brug for omkring kondens, luftfugtighed, tips og tricks og overvejelser ved køb af telt.

Produktdetaljer

‘- 4 sæsoner.
– Kapacitet: 6 personer. 4 personer med inertente
– Materiale: Ripstop silnylon 70D
– Vandsøjletryk: 3000mm
– Pløkker: 24 aluminium pløkker
– Barduner: 10
– Vægt: Telt med og stænger: 7,6 kg
– Højde: 185 cm
– Diameter: 370 cm

Du kunne også være interesseret i...